Hirdessen itt

Végre kiderült, Dallos Bogi hogyan jött össze Puskás Petivel


Dallos Bogi és Puskás Peti először mesélt arról, hogyan szerettek egymásba.

2019 novemberének végén derült fény arra, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkotnak: miután lesifotók készültek róluk egy étteremben, kiposztolták az Instagramon ölelkezős fotójukat egy szívecskével.

Nem titkolták szerelmüket, kézen fogva jártak-keltek, de mivel mindketten az X-Faktor mentoraiként szerepeltek hétről hétre a képernyőn, nem szerették volna, ha a kapcsolatuk kerül előtérbe az adások helyett, ezért mostanáig nem nyilatkoztak arról, hogyan szerettek egymásba.
Dallos Bogi és Puskás Peti így szeretett egymásba

11 hónappal az első randijuk után a Story magazinnak meséltek arról, hogyan alakult ki köztük a szerelem. Nyolc évvel ezelőtt találkoztak egy szakmai rendezvényen, és bár ezt követően időről időre egymásba futottak, a 2019-es X-Faktor elindulásáig csak ismerősök voltak.

Az előválogatók után ők ketten voltak azok, akiknek még volt kedvük beülni egy italra, beszélgetni, és szép lassan elkezdett kialakulni köztük valami, ami az énekes számára nyilvánvaló volt, a 12 évvel fiatalabb énekesnőnek viszont nem - már csak azért sem, mert eldöntötte, hogy a 2019-es év számára a karrierépítésről fog szólni.

- Tetszett a spontaneitása és az, hogy mindig jópofa programokat talált ki, még tangóestre is mentünk együtt. A találkozásainkra mindig elhívtam a barátnőimet is, hogy még véletlenül se gondolja azt, hogy ami köztünk van, túlmegy a barátság keretein - árulta el Dallos Bogi a hetilapnak.

Idővel beismerte magának, várja a találkozásokat Puskás Petivel, azt, hogy írjon neki, de szerette volna megőrizni az önállóságát, valamint tudta, hogy volt jó pár barátnője, nem akart egy újabb név lenni a listán. 

Puskás Petit az egyértelmű visszajelzések hiányában a barátai már le akarták beszélni Dallos Bogiról, de ő továbbra is szerette volna bebizonyítani az énekesnőnek, hogy nem egy futó kalandra vágyik. Virágcsokrokat küldött a koncertjére, bemutatta a szüleinek, elutazott vele egy hétre Nyíregyházára, ahol Peti édesapját is megnézték a színházban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🚴🏼‍♀️🥰👫 #budapest #nyár #szerelem #bicikli

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,


Budapestre visszaérve különleges meglepetéssel készült: beszélgetéseikből tudta, hogy a lány vágyik egy biciklire, ezért az X-Faktor első adása után írt neki egy üzenetet, hogy menjen le a lakása elé. Dallos Bogit egy kerékpár és egy szál vörös rózsa várta. Ezzel levette a lábáról.

- A nagy felismerés után legközelebb egy x-faktoros stábbuliban találkoztunk. Akkor már én is máshogy álltam a közeledéséhez, és a buli után átjött hozzám. Semmi sem történt köztünk, de jó érzés volt együtt elaludni és felébredni. Az azt követő héten végig randiztunk, moziban és hajókiránduláson voltunk, végül megtörtént az első csók is - vallotta be a 23 éves sztár.

Érdekes, hogy az első hivatalos randijuk előtt összeköltöztek, hiszen az első együtt alvásuk óta együtt is élnek.  


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések