A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vajna Timi egy partin lett koronavírusos - Rohammentőt akart hívni, olyan rosszul volt

Vajna Tímea is elkapta a koronavírust, a tünetektől pedig még ma is szenved.

Napról napra emelkedik Magyarországon a koronavírussal megfertőződött emberek száma. Több hazai híresség is beszámolt róla, hogy a Covid-fertőzés miatt karanténba kellett vonulnia.

Múlt pénteken kiderült, Gáspár Laci Covid-szűrése során a tesztje pozitív lett, ezért az Álarcos énekes harmadik és negyedik adásában vendég Nyomozó fogja helyettesíteni. Ugyanezen a napon az RTL Klub közleményt adott ki, hogy pozitív Covid-teszt miatt határozatlan időre leáll A Konyhafőnök VIP forgatása. Hétvégén megtudtuk, hogy ugyanezen okból hétfőtől határozatlan időre leáll a Barátok közt forgatása is.

Vajna Tímea is megfertőződött a koronavírussal. A budai otthonához ellátogatott Borsnak a kaputelefonban azt mondta, a karantént augusztus 31-ével feloldották, de egy darabig inkább még nem mozdul ki, mert még mindig nincs teljesen jól.

- Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos. Tőle kaptam el én is… Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el.

Azt is hozzátette, hogy amikor ágynak esett, olyan erősek voltak a fájdalmai, hogy rohammentőt akart hívni. Végül nem tette. Most már jobban van, de a lépcsőn még nem bír felmenni, kifullad, ahogy tíz perc után bármilyen tevékenységet követően is. Le kell ülnie, hogy levegőt kaphasson.

Tegnap este Hódi Pamela a közösségi oldalán tudatta, hogy bár minden óvintézkedést megtett, a szabályokat betartotta, mégis megfertőződött a koronavírussal. Azt írta, őt személy szerint egy influenza jobban megviseli, de tudja, a Covid-fertőzést mindenki másként éli meg. Hogy másoknak segítsen, leírta azt is, milyen tüneteket észlelt magán, amik után megcsináltatott két tesztet is.

Először az orrhangja tűnt fel neki, ami máskor soha nincs, aztán folyt az orra, majd nem érzett illatokat és ízeket. Voltak végtagfájdalmai, de úgy vélte, azok a kimerültségtől is lehetnek. Láza és tüdőfájdalma egyáltalán nem volt.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok, Szeretném ha tudnátok, hogy bár minden óvintézkedést betartottam és figyeltem mégis elkaptam a korona vírust. Nem gondolom, hogy titkolni vagy szégyenkezni kéne emiatt úgyhogy úgy döntöttem inkább leírom, Én hogy élem meg! Kicsit dühít ez az egész, mert két hétre karanténba szorultam, a lányom nem lehet Velem. Most kezdtük a sulit, mellette kellene lennem és mégsem tehetem! Emiatt megőrülök és nagyon fáj! De az Én érzéseimtől sokkal fontosabb, hogy negatív lett a tesztje egészséges és nyugodtan mehet iskolába. Na de, hogy segítsek másoknak leírom Én miket tapasztaltam és hogy jártam el... Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami Nekem soha nincs kb. Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét! Úr Isten, gondoltam magamban tuti elkaptam. Voltak végtagfájdalmaim, de azt leginkább a kimerültségre fogtam. Lázam és tüdőfájdalmam egyáltalán nem volt. Fogtam Magam és megcsináltattam először a vérmintából a tesztet ami 15 p után kimutatta, hogy negativ majd ezzel egyidejűleg megcsináltattam a PCR tesztet aminek az eredménye 48h val később érkezett meg és pozitív lett. Azonnal hívtam a népegészségügyi központot, hogy bejelentsem az eredményem! Ez nagyon fontos, mivel a bejelentéstől számít a 2 hét karantén. Na azóta már hívtak a rendőrségről, ami ilyenkor teljesen normális, úgyhogy alkalmanként bejelentkezés nélkül meglátogatnak majd, hogy valóban itthon tartózkodom-e NON-STOP. Alapból azt érzem, hogy engem személy szerint anno egy influenza jobban megviselt, de nyilván mindenki másképp éli meg. Természetesen azonnal jeleztem azoknak, akikkel közvetlenül találkoztam! Ez nagyon fontos és kérik is a népegészségügyisek! KOMMENTBEN FOLYTATOM...⬇️
Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,


"Fogtam Magam és megcsináltattam először a vérmintából a tesztet ami 15 perc után kimutatta, hogy negatív majd ezzel egyidejűleg megcsináltattam a PCR-tesztet aminek az eredménye 48 órával később érkezett meg és pozitív lett. Azonnal hívtam a népegészségügyi központot, hogy bejelentsem az eredményem! " – írta. 

A két hét karanténban leginkább azt sajnálja, hogy nem lehet a lánya, Nati mellett, aki most kezdte az iskolát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések