A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Undorító: odaállt a kerítéshez, majd kisiskolásoknak kezdte mutogatni magát egy 61 éves férfi Székesfehérváron – videó


Kisiskolásoknak mutogatta nemi szervét egy férfi kedden, Székesfehérváron. Egy szülő zavarta el az iskola kerítésétől, miközben egy apuka rendőrt hívott és a menekülő után szaladt. A 61 éves férfit elkapták, szeméremsértéssel gyanúsítják.


Az egyik anyuka elmondta, hogy a férfi egy általános iskola kerítésénél mutogatta nemi szervét, amit négy kisiskolás látott közvetlen közelből, de az arra néző osztálytermek ablakaiból is tisztán rá lehetett látni a férfira.


"Amikor egy métert előreléptem ráüvöltöttem az úriemberre, mert ugyanis a nemi szervét mutogatta a gyerekeknek. (...) Kérdeztem tőle, "hogy most komolyan mutogattad magad a gyerekeknek, mit csináltál"" - mesélte az anyuka, aki hozzátette, hogy a férfi erre lehajtott fejjel csak annyit felelt, hogy "semmit".


A kiabálásra egy másik szülő is felfigyelt, aki szintén látta az eseményeket. Ő elmondta, hogy egy piros pólós, szakadt külsejű, 60 év körüli férfi volt az elkövető. Később a férfi menekülőre fogta, de az apuka követte őt miközben fotókat készített róla, és szólt a rendőrségnek is, akik arra kérték maradjon vonalban, így az elkövető a rendőrök karjába szaladt.


"A székesfehérvári nyomozók szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbevétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a férfit és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására" - mondta Pákozdi Eszter, a Székesfehérvári Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.



Az RTL Híradó úgy tudja, hogy eddig már háromszor ítélték el a férfit szeméremsértés miatt, és a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat írt elő, így otthonában vár a tárgyalásra.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések