Kerékpárosnak tolatott egy autó Mezőtúron


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.


A megye rendőrei csütörtökön hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá három ittas járművezetővel szemben intézkedtek – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.


Egy túrkevei lakos közlekedett személygépkocsival Mezőtúron a Széchenyi utcában 2020. szeptember 17-én 8 óra 10 perc körül. A sofőr parkolni szándékozott és hátramenetet hajtott végre, azonban későn észlelte a mögötte haladó kerékpárost, akit elütött. A biciklis a balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek megelőzéséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve és toleranciát tanúsítva vesznek részt a közúti közlekedésben annak érdekében, hogy mindenki hazaérjen!


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések