A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra börtönbe kerülhet a nő, aki meg akarta ölni az őt elítélő bírót


Megfigyelte, kést vásárolt és embereket is megbízott azzal, hogy végezzen az őt elítélő bíróval egy tolvaj, középkorú nő. Nem titokban szervezkedett. Levélben megírta a bírónak, hogy meg fog halni, de a rendőröknek is szólt, mire készül. Ma áll a Győri Ítélőtábla bírója elé. Jogerős ítélet születhet az ügyben. 


Egy 54 éves asszonyt hatszor ítélek már el, többnyire amiatt, mert valakitől ellopott valamit. Legutóbb a Veszprémi Törvényszéken kapott három és fél évnyi börtönt kifosztás miatt és 4 évre a közügyektől is eltiltották többszörös visszaesőként. A büntetését letöltve tavaly februárban elhagyhatta a börtönt. 

SZABADULÁSA UTÁN ELHATÁROZTA, HOGY A JOGERŐS BÜNTETÉST KISZABÓ BÍRÓI TANÁCS ELNÖKÉT MEGÖLI.


Tavaly augusztusban többször járt a bíró házánál. Megfigyelte. Egy hónappal ezután levélben meg is írta neki, hogy mit fog vele tenni. 

A GYILKOSSÁGHOZ VETT EGY 9,6 CM PENGEHOSSZÚSÁGÚ KÉST, EMELLETT TÖBB EMBERT IS MEGBÍZOTT, HOGY VÉGEZZEN A BÍRÓVAL. VÉGÜL SZEPTEMBER 14-ÉN A RENDŐRÖKNEK IS BEJELENTETTE, HOGY MIRE KÉSZÜL.

Az elsőfokon eljáró Győri Törvényszék a nőt emberölés előkészületében bűnösnek találta, amiért 2 év 8 hónap börtönre ítélte és 3 év közügyektől is eltiltotta azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet ellen a vádlott és a védője fellebbezett, a felmentését kérték. Az ügyben ma születhetet meg a jogerős ítélet a Győri Ítélőtáblán.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések