A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű körülmények között él Szilágyi István özvegye – Most az unokája mesélt nála tett látogatásáról

Megdöbbentő látványra érkezett haza nagyszülei házába a májusban tragikus körülmények között elhunyt Szilágyi István unokája. A 17 éves fiú szerint a nagymamája szörnyű körülmények között él.

A 78 éves Joli nénit többen is meglátogatták a közelmúltban, de mindannyian elszörnyedtek azon, hogy milyen körülmények között él, amióta a férje, Szilágyi István elhunyt. Legutóbb az unokája, Nándi érkezett haza hozzá Brüsszelből, aki beszámolt a nagymamájánál tett látogatásáról.

Nándi nosztalgiázni szeretett volna nagyszülei házában, ám amit ott talált, az közel sem volt ahhoz a házhoz, amelyre gyermekkorából emlékezett, ugyanis szinte teljesen üres volt. A szoba közepén lévő asztalon pedig ételmaradékok fogadták, amelyeken bogarak mászkáltak.

„Rossz érzés volt látni, hogy a ház, ahol gyerekkorom legszebb nyarait töltöttem, szinte teljesen kiürült. Apu szobájában maradt néhány könyvem, de azoknak is már csak a hűlt helyét találtam” – mesélte Nándi, aki azt is elmondta, hogy az egyik helyiséget átalakították rádióstúdiónak, ahol egy idegen a fiú is lakik.

Úgy tűnik, nagyapja és édesapja tárgyi öröksége is köddé vált, mert több tárgy is eltűnt nagyapja műterméből, többek között a hatalmas mellszobrok, amelyek néhány hónapja még megvoltak. Mint kiderült, nagymamájának volt egy baptista segítője, aki kiállítást szervezett belőlük, de Nándiékat nem vonták be a szervezésbe.

„A lexikonokkal teli könyvespolc is üresen áll; papának saját könyvtára volt. Nagyapa rengeteget olvasott, igazi történelemszakértő volt. Akárhová utaztunk, minden helyszínhez volt egy története” – mondta a fiú a Hot! magazinnak.

Nándi – visszaemlékezve gyerekkori élményeire – elmondta, hogy a nagymamája nem volt annyira aktív, mint nagyapja, egy időben pedig rengeteg gyógyszert is szedett, mert fiatalkora óta mentális problémákkal kezelték, ami miatt néha furcsán viselkedett. Az elmúlt két évben azonban csökkentették a gyógyszeradagokat, mert már sokkal jobban van.

Ennek ellenére az unokája aggódik, hogy most idegenek befolyása alatt áll, akik ki is semmizhetik őt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések