Hirdessen itt

„Ha túl sokat eszem, óriási kínokat kell átélnem” – Hatalmas árat fizetett az egészségéért Gáspár Bea

Közel két hónappal ezelőtt Gáspár Beának egy életmentő műtéten kellett átesnie, amikor is gyomrának közel 80 százalékát kioperálták.

A műtétre több egészségügyi probléma miatt volt szükség, Bea pajzsmirigyproblémákkal, 30 kiló súlyfelesleggel, inzulinrezisztenciával, fáradékonysággal, hajhullással, bedagadt arccal és végtagokkal, valamint alacsony vérnyomással küzdött, ám a műtét mindent helyreállított.

A Konyhafőnök VIP nyertese a HOT! magazinnak adott exkluzív interjút az elmúlt két hónap tapasztalatairól és elért eredményeiről.

– Nem szeretek egyedül lenni, amikor étkezek. Mindent ehetek már, csak nem mindegy, milyen mennyiségben. Egyelőre még ennek a tesztelése, kitapasztalása zajlik, de ha túl sokat eszem, óriási kínokat kell átélnem. Két deciliter a gyomrom befogadóképessége, ha ennél többet eszem, az rettenetesen fáj – kezdte a lapnak a háziasszony.

Hozzátette: nála a kiegyensúlyozott táplálkozás alapja a lassú étkezés, azt ugyanis, hogy megtelik a gyomra, csak hosszú percekkel később érzi meg, ha pedig túleszi magát, már-már halálközeli állapotba kerül. Mint mesélte, ilyen a műtét óta körülbelül háromszor fordult elő, ezért igyekszik minél inkább odafigyelni, mást ugyanis nem tehet, az orvosai is megmondták: ez örökre így marad.

Bea az elmúlt hetekben bámulatos fogyásnak indult, 13 kilót adott le a műtétnek köszönhetően, és mindent megtesz azért, hogy ez a tendencia tovább folytatódjon.

– A férjem meg van elégedve a mostani alakommal, egyre többször dicsér, bókol, örül annak, hogy sokkal jobban érzem magam a bőrömben – mesélte.

Sajnálatos módon a Gáspár család női tagjai mindannyian cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvednek, ám Bea legújabb eredményei még az Evelinénél is jobbak lettek. Mint mondta, nem hitt a szemének, amikor ezt meglátta, ugyanis semmiféle gyógyszert nem szedett. A családanya egyetlen kívánsága, hogy szerettei mind egészségesek legyenek, s bízik benne, hogy a lányai helyzete nem fajul odáig, hogy hasonló műtéten kelljen átesniük.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések