A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pénzt és fegyvernek látszó tárgyat is lefoglaltak a mezőtúri házban

A gyanúsítottak éppen új pszichoaktív anyagot adtak el a mezőtúri lakásuk kapujában.

Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a Mezőtúri Rendőrkapitányság eljárást folytat új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével megjelentek egy mezőtúri lakos házánál 2020. szeptember 9-én 19 órakor. A rendőri intézkedés alkalmával a nyomozók tetten értek egy helyi és egy gyomaendrődi lakost, akik a lakóház kapujában új pszichoaktív anyagot vásároltak az ingatlan két lakójától.

Az egyenruhások a házban kutatást végeztek, ami során fegyvernek látszó tárgyat, készpénzt, növényi őrleményt és kábítószer csomagolásához használt tárgyakat foglaltak le. A rendőrök elfogták és a Mezőtúri Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyeket.


A nyomozók két mezőtúri lakost új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak, továbbá mindkét terhelt őrizetbe vételéről határoztak, majd a későbbiekben előterjesztést tesznek a letartóztatásuk elrendelésére.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések