A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Paludan: Addig fogunk Koránt égetni, ameddig meg nem tanulnak viselkedni a muszlimok egy civilizált nyugati társadalomban

A dán Stram Kurs (Kemény Vonal) első embere nyilatkozott a hétvégi események után. Mint ismert, Rasmus Paludan Dániából utazott volna egy Koránt égetni a svédekhez, de nem engedték a beutazását a rendőrök, majd kitiltották két évre az országból. Azonban a társai véghez vitték az akciót, Malmöben elégettek egy muszlim szentiratot. Erre az új svédek bekattantak és felgyújtották a fél várost. Majd másnap egy iskolát is kifüstöltek,

A mozgalmas hétvége után mondta el a véleményét az iszlámellenes Paludan.

Rosengård nevű kerületben égették el egy Koránt a dán párt aktivistái, az ezután kitört zavargások sem vették el a kedvét Korán-égéstől, Rasmus Paludannak.

“Minden rosengårdi rendbontónak és erőszakoskodónak üzenjük: hamarosan újabb Koránt égetünk”

– jelentette be a párt a Facebook-oldalán.

Paludan kifogásolta a svéd rendőrség hozzáállását mondván, hogy nem volt objektív, túl enyhén viselkedtek, illetve engedelmeskedtek az erőszaknak.

A dán rendőrség ezt soha nem tűrné. A svéd rendőrség pedig ennyire gyáva. Ez az oka annak, hogy Rosengårdban olyan dolgokat tesznek a muszlimok, amiket soha nem mernének megtenni pl. Marokkóban, Szíriában, Irakban stb. Mivel vagy  agyonlövik, vagy megverik őket, de úgy hogy hetekig ágyban kellene feküdniük. Ezért ezt nem mernék megtenni a saját országukban

– mondta a politikus a svéd Samnhällsnytt-nak.


Paludan továbbment: azzal vádolta a svéd rendvédelmi szerveket, hogy “saría rendőrségként” működnek. Kiemelte: túlzó volt, hogy a svéd hatóságok arra törekedtek, hogy megállítsák a Korán égetését. Majd kritizálta őket, hogy akadályozzák a szólás és a gyülekezési szabadságát.

A fizikai hatalom Svédországban most az iszlám kezében van. 20 ezer gyenge, nőies, gyáva szívű svéd rendőr nem tehet semmit. Tehát az erő Svédországban, a fizikai erő az iszlám oldalán van – tette hozzá. – Sajnos ez Skandináviát is érinti, először Svédország veszett el. Ez már megtörtént!

Ennek ellenére megígérte, hogy továbbra is svéd földön égeti majd a Koránt.

“Mivel a rosengardiak közül sokan nem tanulták meg, hogyan kell viselkedni egy civilizált nyugati társadalomban, ezért addig kell égetnünk a Koránokat, amíg meg nem értik”

– zárta mondatait Paludan.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések