A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Merkel diktatúrájában szétverték a tüntetőket – Videók

A német rendőrség hétvégi fellépése alapján, elmondható, hogy valójában Merkeléknél dübörög a diktatúra.

Berlinben a hétvégén a COVID-19 járványügyi szigorítások bevezetése ellen tiltakoztak. A német fővárosban több tízezer ember vonult az utcára. Sokáig nem lehetett tudni, hogy a hatóságok engedélyezik a megmozdulást, vagy betiltják, de végül szombaton megtarthatták az eseményt.

Most abba ne menjünk bele, hogy ökörség-e az óvintézkedések miatt tüntetni, vagy nem. Ez legyen az ő gondjuk.

Viszont meg kell említeni, hogy a németek már annyira belezavarodtak a saját ideológiai katyvaszukba, hogy szivárványos zászlós, liberális, jobboldali, Antifa, nemzeti együtt tiltakozott szombat délután. Ezek az emberek hol voltak, amikor a migránsok milliói foglalták el a hazájukat? Tehetnénk fel a kérdést.

De visszatérve a német liberális demokráciára, ahol mindent jobban tudnak és csinálnak, mint nálunk. Kioktatnak minket hétről-hétre jogállamiságból. Aztán amikor rájuk kerül a sor mindig megbuknak. Ilyen volt ez a hétvégi nagy vizsga. Vizsgázhattak a német hatóságok jogállamiságból. De, aztán kiderült, hogy amiket ránk köpködnek, azt ők valósítják meg.

Nekünk kell elviselnünk hetente a németországi médiában megjelent rágalmakat. Nekünk kell elviselni Judith Sargentini-félék provokációját. Miközben a magyarországi tüntetéseken egyetlen libernyáknak sem görbült meg a haja szála.


Feloszlatták a tüntetést. Több száz tüntetőt állítottak elő Merkel rendőrei. Olyan jelenetek voltak a német fővárosban, hogy a tizedéért meghurcoltak volna minket. Ha, megnéztük az alábbi videókat, akkor helyettesítsük be a német rendőrök helyébe a magyar rendőrséget. Képzeljük el, milyen visítás törne ki az ellenzéknél, meg a nyugati médiában, ha Orbán Viktor vezetése alatt ilyen képsorok jelennének meg a médiában.


Fel is tehetjük a kérdéseinket:

Hetek óta hallgatjuk a fehéroroszországi diktátorozást, hogy ott Lukasenkó miket művel. De, akkor ez Németországban miért elfogadható?

Ha ez Fehéroroszországban történik, akkor a Momentum meg az összes bohóc felháborodik. Kamu Geri még a Lánchidat is piros-fehér fénnyel festette be, mert Lukasenko ellen tiltakoztak. Berlinben ilyen jelenetek voltak. Cseh, Donáth, Gy.Németh, Karácsony meg a Dobrev most miért van csendben?


Nem egy kivételes esetről van szó, rengeteg felvétel felkerült a közösségi médiába, Merkel diktatúrájában nem kímélik a tiltakozókat.

Záporoznak a kérdések:
– Indul a hetes cikkely szerinti eljárás?
– Covid Geri kitűzi a német zászlót szolidaritásból?
– Diktátorozzák majd Merkelt?
– A szólásszabadság sérül most Németországban?
– A nyakra térdelés ebben az esetben elfogadható?


Természetesen magyar vonatkozása is van a történteknek.

A tüntetésen több tucat magyar vett részt, köztük Hildmann Attila, aki szintén pórul járt. Őróla azt kell tudni, hogy vírus-szkeptikus, egy összeesküvés elméleti “szakember”. Őt is előállították a rohamrendőrök, miután szócsővel mondta el a véleményét a COVID-19 járvány miatt bevezetett szigorításokról. Hildmann pl. azzal vádolta meg a német államot, hogy Bill Gates szolgálatában dolgozik és kényszerítik majd a népet a COVID-19 elleni oltások beadására.

 


Az utolsó kérdésem: az erőszakos migránsokkal szemben miért nem lépnek fel hasonló módon a rendőrök?

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések