A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ő Béres Alexandra ritkán látott húga: Rékával olyanok, mint az ikrek

 


Béres Alexandra és húga, Réka a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Ezt a véleményt Béres Alexandra is osztja, húgát a legnagyobb kincsnek tartja az életében. A hazai fitneszvilág koronázatlan királynőjének családjáról viszonylag sokat megtudhatunk, ha megnézegetjük képeit az Instagramon.

Sokszor posztol közös programjairól a kislányaival, Pannával és Flórával. Olykor férjéről, Barna Krisztiánról is feltölt egy-két képet. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy van egy gyönyörű húga, mert Rékát csak nagyon ritkán mutatja meg.



Ha mégis lencsevégre kapja testvérét, követői mindig ujjonganak: csak ámulnak azon, hogy Réka milyen szép nő. Attól is leesik az álluk, hogy a lánytestvérek mennyire hasonlítanak egymásra. A hozzászólások között sokszor szerepel, hogy olyanok, mint két tojás.

Legutóbb augusztus 18-án álltak össze egy szelfi erejéig, és ahogy az lenni szokott, a rajongók bókjai most is elárasztották a kommentszekciót.

"A jó Isten csodálatos teremtményei!" - fogalmazott valaki. Míg mások szerint a testvérpárról sugárzik a szeretet.

Béres Alexandra a legjobb barátnőjének és lelki társának tartja Rékát, annyira nagy köztük az összhang, hogy még a babavárás örömeit is egyszerre tapasztalták meg. Mindössze két hónap különbséggel estek teherbe. 

 



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések