A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem csak a 33-as főúti balesetnél volt dolga a hajdú-bihari tűzoltóknak


Zsákára és Pocsajba is tűzesetek miatt kellett vonulniuk szombaton. Ügyeleti hírek.


Szombaton kora délután trágyacsomó füstölt Nádudvaron, a Szabadság utca végében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be, közölte a megyei katasztrófavédelem.


Másfél hektáron égett a száraz avar Zsákán. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.


Pocsajon, a Diófa utcában egy lakatlan területen keletkezett tűz szombat délután. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.


Két autó ütközött össze Debrecen közelében, a 33-as számú főúton. Az egyik autó kigyulladt, a tüzet a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat porral oltóval, majd a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg. A balesetben egy ember életét vesztette, két sérültet pedig a mentőszolgálat kórházba szállított.


Este Konyáron, a Debreceni úti vasúti átkelőnél egy autó személyvonattal ütközött. Az esethez a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, a járműveket az egység átvizsgálta és áramtalanította. Az ütközés során nem sérült meg senki.


Egy tettenérés, három előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyben egy személy vesztette életét, ketten pedig megsérültek, írja a police.hu.


A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akik közül egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.


A rendőrök három személyt állítottak elő, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések