A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyon durva kijelentés! Ezt mondta Maddie gyilkosának ügyvédje


Christian B. ügyvédje egészen megdöbbentő dolgot jelentett ki védencéről.


A Madeleine McCann története, ami talán a világ egyik legismertebb gyermekrablási ügyét még a mai napi nem sikerült lezárni, hiszen a mai napig nem tudni, mi is történt valójában a kislánnyal.


Pár hónappal ezelőtt jelentette be a német rendőrség, hogy a férfit gyanúsítják a 13 évvel ezelőtt eltűnt Maddie meggyilkolásával. A férfi mindent tagad, de az tény jelentős bűnözői előélettel rendelkezik, így sokan

azonnal biztosan állították, hogy ő lehet a tettes.


Még Friedrich Fuelscher, a Maddie McCann ügy gyanúsítottjának ügyvédje sem tudna annyira megbízni az angol kislány elrablásával és megölésével vádolt férfiban, hogy valaha is a saját gyermeke bébiszitterének felfogadja.


A Mirrornak elárulta, hogy előző héten titokban Portugáliában járt, hogy részt vegyen az ügy újabb vizsgálati szakaszának végrehajtásánál.


„Még azt sem engedném meg, hogy vigyázzon a kutyáimra, nemhogy a lányom felügyeletét rábíznám” – jelentette ki az ügyvéd.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések