A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért büszke szobrászművész párjára Radics Gigi


Új, modern külsejű szobrokat kapott a Corvin-sétány: Mikus Áron Triptichon és a Dual nevű alkotásait tegnap leplezték le. Az eseményen megjelent a fiatal szobrászművész párja, Radics Gigi énekesnő is, aki hamarosan világra hozza közös gyermeküket.


A Corvin Technology Park irodaház udvarán látható a modern alkotás. A tükörfényes alumínium felületű szobrokat 180 különálló darabból készítette Mikus Áron. A 26 éves szobrászművész a Metropolnak elárulta, hogy nagyon tetszett neki a szobrokra kiírt pályázat, mert az alkotók teljesen szabd kezet kaptak.


– Nem szeretném meghatározni, hogy a szobrok mire hasonlítanak. Sejtet dolgokat, de mindenkire rá van bízva mit lát benne. A tükröződő felületen a járókelők megnézhetik magukat különböző szögekből, így kommunikál a szobor a környezettel – mondta a fiatal szobrászművész, aki az ünnepélyes leleplezésre nem egyedül érkezett. Az eseményen ugyanis Áron szerelme, Radics Gigi énekesnő is jelen volt.


– Nagyon büszke vagyok Áronra, szerintem gyönyörűek a szobrok, tetszik, hogy ilyen modernek és letisztultak. Tudom mennyire fontos volt neki ez a nap, hiszen másfél évig dolgozott rajtuk – mondta az énekesnő, aki hamarosan világra hozza közös gyermeküket.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések