A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most éppen Orbán Viktor kórházlátogatásáról hazudott teljesen egyértelműen Varga Zoltán újságja


Orbán Viktor miniszterelnök péntek hajnalban a Korányi kórházban tájékozódott. A miniszterelnök egy orvossal beszélgetve megtudta, hogy mind lélegeztetőgép, mind orvos, mind technikus van elég az intézményben. A teljesen egyértelmű dialógust meglehetősen sajátosan interpretálta Varga Zoltán milliárdos újságja, a 24. Úgy próbálták idézni a beszélgetést, mintha arról lett volna szó: korábban nem lett volna elég lélegeztetőgép az intézményben, pedig erre utalás sem hangzott el. 


Újabb álhírt közölt a baloldali propagandasajtó. Orbán Viktor Korányi kórházban tett látogatásának egyik részletéről írt valótlanságot. A kormányfő éppen az ügyeletes orvossal beszélgetett, és annak egyik részletét magyarázta félre az üzleti életben - mint a Ripost megírta - zavaros ügyei miatt Trükkös Zotyónak becézett Varga Zoltán milliárdos újságja, a 24. De a személyes hazugságaival lebukott Szauer Péter lapja, a hvg is megpróbálta félremagyarázni a józan ésszel félremagyarázhatatlan beszélgetést. 


De nézzük, hogy dolgozik a 24 - idézet következik:

 

Orbán egyebek mellett arról kérdezte az orvost, hogy „lélegeztetőgép, az van elég?" A válasz pedig így hangzott: Úgy tudom, azzal nem is volt probléma, inkább azzal van a baj, hogy kell hozzá technikus meg kell hozzá... Ezen a ponton Orbán Viktor a szakember szavába vágott és közbevetette, hogy „az a kérdés, hogy most van-e". Az egészségügyi dolgozó pedig — vélhetően a lélegeztetőgépekre utalva — azt mondja, hogy igen, most van. 


EZZEL SZEMBEN A VALÓSÁG AZ, HOGY A BESZÉLGETÉS KONTEXTUSÁT FIGYELVE, ORBÁN VIKTOR NEM A LÉLEGEZTETŐGÉPEK ELÉGSÉGES VOLTÁRA KÉRDEZETT RÁ AZ ORVOSNÁL, HANEM A TECHNIKAI SZEMÉLYZETRE, ÉS ANNAK LÉTSZÁMÁRA. 

Az ominózus rész 0:27-től látható és hallható az alábbi videóban. 



Természetesen az is egyértelmű, hogy lélegeztetőgépből is van elég. (Sőt, Soros blogja, a 444 már egyenesen arról ír, hogy szerintük túl sok is van...)


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések