A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megverte a biztonsági őrt egy férfi a kardiológiai intézetben


A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet a közösségi oldalán jelentette be, hogy feljelentést tettek egy férfi ellen, aki a kórházban nem volt hajlandó maszkot hordani, fellökte, majd meg is ütötte az őt erre felszólító biztonsági őrt. A férfi a beteg gyerekét látogatta meg. Az utóbbi időszakban egyre többen tiltakoznak a járványügyi védekezési intézkedések ellen, ami komoly aggodalomra ad okot.


Nem kertelünk, mélyen meg vagyunk döbbenve. Míg a járvány első hulláma alatt felfoghatatlan támogatást kaptunk a magyar társadalomtól, most a második hullám elején agresszióval és méltatlan kritikákkal, számonkérésekkel találkozunk

– hívták fel rá a figyelmet a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet munkatársai a Facebook-oldalukon. 


CSÜTÖRTÖKÖN RENDŐRSÉGI FELJELENTÉST IS KELLETT TENNIÜK EGY AGRESSZÍV FÉRFI MIATT.

Egy bent fekvő gyerek édesapja nem volt hajlandó megállni a járvány megfékezése céljából felállított szűrési ponton.

HIÁBA MONDTÁK, HOGY LÁTOGATÁSI TILALOM VAN ÉRVÉNYBEN, AZ ELKÖVETŐ FÉLRELÖKTE A BIZTONSÁGI ŐRT, MAJD BEROHANT AZ ÉPÜLETBE ÉS MEG SEM ÁLLT A GYERMEKSZÍV KÖZPONT MÁSODIK EMELETÉIG

– írták.


A biztonsági őr itt utol érte és felszólította, hogy tegyen eleget az Intézet COVID-19 protokolljában előírt szűrési kötelezettségének és vegye fel - az ingyenesen biztosított - maszkot.

AZ ILLETŐ ERRE SEM VOLT HAJLANDÓ, SŐT, MEGÜTÖTTE A SZOLGÁLATOT TELJESÍTŐ ŐRT

– közölték.


A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet hozzátette: Az elmúlt napokban nem ez volt az egyetlen fájó történés, több kritika érte őket a járványügyi helyzet miatt bevezetett eljárásrendjeikért.


Ennek kapcsán kiemelték:

Higgyétek el, minden intézkedésünk a nálunk gyógyulók és gyógyítók érdekét védik. Az emberi életnél nincs fontosabb, a járvány második hulláma minket sem kerül el, a szív-és érrendszeri megbetegedéssel küzdők pedig a legveszélyeztetettebbek.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések