A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leakadt pótkocsi tarolt le egy autót a 4-esen


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.


— Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. szeptember 19-én 18 órakor a 4-es számú főközlekedési úton — tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.


Egy 23 éves román állampolgár közlekedett az általa vezetett tehergépkocsiból, és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel Debrecen felől Szolnok irányába. Haladása során a 117+500 kilométerszelvényben a járműszerelvény pótkocsija ismeretlen okból leakadt a tehergépkocsiról, majd a szemközti forgalmi sávban közlekedő, egy kecskeméti lakos által vezetett személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje – elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


A baleset kapcsán a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a sebességhatárok betartásával és figyelmes vezetéssel még az ilyen váratlan közlekedési szituáció is megfelelően lereagálható.


Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések