A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírusos a Vígszínház egyik színésze

A Vígszínház közleményt adott ki, a Vígszínház és a Pesti Színház hétvégi Mágnás Miska és Anna Karenina előadásai járványügyi okok miatt elmaradnak. Koronavírusos az egyik színész.

A Mágnás Miska stábjának egyik szereplője - akit nem neveztek meg - péntek délelőtt jelezte a színház közleménye szerint, hogy hőemelkedése van, ezért segítettek neki, hogy soron kívül csináltathasson egy garatos gyors COVID-, illetve egy PCR-tesztet. Az első eredmény negatív lett, ezért bizakodóak voltak, hogy a hétvégi előadások nincsenek veszélyben.

MA, SZOMBAT DÉLELŐTT MEGÉRKEZETT A PCR-TESZT EREDMÉNYE, AMI POZITÍV LETT, VAGYIS KORONAVÍRUS-FERTŐZÖTT A SZÍNÉSZ.  

A jelenlegi ismereteik szerint ez a helyzet nem érinti a további előadásaikat, írják, a nézőktől elnézést kérnek. Az előadások pótlásának időpontját és a jegykezelés részleteit a későbbiekben hozzák nyilvánosságra. A jegykezelésre online is lehetőséget biztosítanak a szervezes@vigszinhaz.hu e-mail címen, és mindenkit arra kérnek, hogy ha tehetik, válasszák ezt a lehetőséget a személyes érintkezés elkerülése érdekében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések