A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Körbála és trágyakupac lángolt a megyében

A tűzoltóknak a vízsugarak mellett a láncfűrészre is szükségük volt pénteken.

Leszakadt egy tizenöt méteres fa egyik ága a debreceni Laktanya utcában, ahová péntek délben a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak. A gépjármű forgalmat veszélyeztető faágat a katasztrófavédelem munkatársai dugólétrán át motoros láncfűrésszel levágták.

Kidőlt egy fa, miután nekiütközött egy teherautó Debrecenben, a Böszörményi úton péntek délután. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be a helyszínen.

Trágyakupac égett Hajdúböszörményben, az Esze Tamás utca végében. A városi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Füstölt egy nagy kazal körbála pénteken kora este Körösszakál külterületén. Az esethez a komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, miután egy erőgép megbontotta a kazalt.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitánság közlése szerint az egyenruhások az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén nem intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, ebből 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 8 személyt állítottak elő, ebből 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 3 esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések