A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késsel fenyegettek két fiatalt, most rablás miatt állnak bíróság elé


Rablás miatt állhat bíróság elé az a két férfi, akik késsel fenyegettek és kiraboltak két fiatalt augusztus 2-án Lajosmizsén.


A feljelentő szegedi illetőségű barátjával sétált éjszaka az utcán, amikor hozzájuk szegődött egy általuk csak látásból ismert helyi lakos, aki elkérte a bejelentő telefonját - írja az esetről a police.hu. A háromfős társasághoz rövid idő múlva csatlakozott egy negyedik személy is. A sértett ekkor visszakérte a mobiltelefonját, amelyet azonban többszöri kérésre sem kapott meg.


NÉMI VITA UTÁN A KÉSZÜLÉK BITORLÓJA ÉS A VELE LÉVŐ 27 ÉVES HELYI LAKOS KÉST RÁNTOTTAK,

megfenyegették a bejelentőt és barátját, majd egyikük bántalmazta a sértetteket. Az elkövetők végül megszerezték a fiatalok értékeit: pénzt és ezüst nyakláncot vettek el áldozataiktól, valamint megtartották a feljelentő mobiltelefonját is.


Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt felelhetnek

A rendőrség közleménye szerint a nyomozók a személyleírások alapján rövid időn belül beazonosították és elfogták a két feltételezett tettest. Őket


FELFEGYVERKEZVE ELKÖVETETT RABLÁS BŰNTETTE MIATT KIHALLGATTÁK ÉS ŐRIZETBE VETTÉK.

A készüléket és az ékszert a rendőrök lefoglalták, így a károsultak az értékeiket visszakapták.


A lajosmizsei rendőrök az ügyben a szüksége eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések