A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerti díszeket lopott egy idős nő Vásárhelyen

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli nőt, aki különböző dísztárgyakat tulajdonított el a megyei jogú városban. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 65 éves asszony szeptember 5-én 9 óra körül kerékpárral közlekedett a városban, amikor egy használt cikkeket árusító üzlet előtt elhaladva észrevette, hogy a bolt előtti füves területen kerti díszek vannak. A feltételezett elkövető bepakolt a biciklikosarába hét szobrot, majd eltekert a helyszínről. A tulajdonos a lopást csak két nap múlva jelentette a rendőrségen.

Az egyenruhások adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként egy nap alatt megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként hallgattak ki a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók az ügyben megtartott kutatás során az eltulajdonított dísztárgyak egy részét lefoglalták és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések