A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Európa-bajnoki címet nyert jet-skiben három magyar versenyző

Három bajnoki címet nyertek a kiváló, magyar versenyzők a jet-ski Európa-bajnoki sorozatban, melynek második, lengyelországi záróviadalán tíz érmet szereztek.

A Nemzeti Versenysport Szövetség sajtószolgálatának szerdai tájékoztatása szerint az Elk városában megrendezett versenyen győzött saját kategóriájában a 16 éves Major Marcell, valamint a magyar színekben induló dán Marcus Jörgensen is és akárcsak ők, Európa-bajnok lett Szabó Barnabás is.

A junioroknál Jászai Csongor és ifj. Komonyi Lajos ezüst-, Süli Csaba pedig bronzérmes lett, míg a veteránok mezőnyében Déri Attila a harmadik helyet szerezte meg géposztályában. A fiatalok a junior világbajnoki sorozatban ugyanezeket a helyezéseket mondhatják a magukénak.

A magyarok másfél hete a Nyíregyháza melletti Leveleki Szabadidőpart taván tíz érmet nyertek. A jet-ski Európa-bajnoki és junior világbajnoki sorozat az idén a koronavírus-járvány miatt csak ebből a két versenyből állt. A nemzetek versenyében Magyarország az Eb-n második, a junior vb-n harmadik lett.

Európa-bajnokság:

Runabout GP1:        1. Marcus Jörgensen
Runabout GP4:        1. Major Marcell
Ski GP3:                    1. Szabó Barnabás
Ski Junior GP3.3:      2. Jászai Csongor, 3. Süli Csaba
Ski Junior GP3.2:      2. Ifj. Komonyi Lajos
Ski Veterán GP1:         3. Déri Attila

Junior világbajnokság:

Ski Junior GP3.3:       2. Jászai Csongor, 3. Süli Csaba
Ski Junior GP3.2:       2. Ifj. Komonyi Lajos

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések