A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elütöttek egy autóbusz takarásából kilépő gyereket Jobbágyiban


Autóbusz takarásából az úttestre lépő gyermeket ütött el egy sofőr Jobbágyiban péntek délután. A baleset következtében a gyermek megsérült.


Pénteken a megyei rendőrök két személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.


Mint azt közölték, Jobbágyi belterületén közlekedett személygépkocsival egy 35 éves férfi szeptember 18-án a délutáni órákban, amikor egy autóbusz takarásából az úttestre lépő gyermeket elütött, aki a baleset következtében megsérült.


Szintén pénteken, egy 36 éves férfi haladt személygépjárművel a délutáni órákban Szécsény belterületén, a Varsányi úton, amikor balra kanyarodása közben nem győződött meg arról, hogy járműve előzését egy másik gépkocsi megkezdte, amelynek következtében összeütköztek. A balesetben a részes jármű vezetője megsérült.


A megye területén a rendőrök további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamit egy ittas vezetővel szemben intézkedtek.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy balra kanyarodást végző és annak előzését megkezdő járművek esetén mindkét sofőrre vonatkoznak szabályok. A kanyarodó csak akkor kezdheti meg irányváltoztatását, ha meggyőződött arról, hogy őt nem előzik. Az előzést végző egy balra kanyarodó mellett pedig csak jobbról haladhat el. Hogy e szabályoknak mindkét fél eleget tudjon tenni, elengedhetetlenül szükséges az irányjelző, illetve a visszapillantó tükrök használata – hangsúlyozták.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések