Eltűnt egy százhalombattai tanárnő: egymillió forintot ajánlott fel a kétségbeesett család


Hetek óta keresi családja a hatvanéves Kovács Mariettát, aki augusztus 30-án tűnt el nyomtalanul.


A százhalombattai asszony Miskolc-Görömbölyön járt vendégségben, de onnan egyszerűen elsétált, azóta nem hallottak felőle, nem találják.


Élettársa, István a Borsnak elmondta, párját korábban Alzheimer-kórral diagnosztizálták, ezért nagyon nehezen tud csak tájékozódni. A férfi rendőri segítséggel próbálta felkutatni a környéken Ritát eltűnésének napján, mindhiába. A családhoz eljuttatott információ alapján az asszony a közeli pincesoron kért útba igazítást egy nőtől, aki segített is neki, ám azóta nem tudni MAriettáról semmit.


A családja most egymillió forintot ajánlott fel annak, aki konkrét információval tud szolgálni az asszony hollétéről.
"Két kutató-mentő csapat keresi folyamatosan a környéken. De a volt tanítványai és kollégái is többször leutaztak a helyszínre. Az egyik százhalombattai általános iskolában volt tornatanár, rengeteg gyermekkel megszerettette a testmozgást, nagyon sokan szerették. A betegsége miatt azonban januárban leszázalékolták" – magyarázta a lapnak élettársa, István.


A közepes testalkatú Marietta rózsaszín rövid ujjú felsőt, kék térdig érő nadrágot és strandpapucsot viselt eltűnésekor. Ha valaki látja, azonnal értesítse a rendőrséget!


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések