A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapesti drogbandára törte rá az ajtót a TEK - videók, fotók az akcióról


Többhónapos nyomozás után elfogtak egy főként külföldiekből álló drogterjesztő bandát.


A társaság külföldről beszerzett kokaint és marihuánát árult, főleg az egyikük által üzemeltetett szórakozóhelyen. A rendőrség a TEK segítségével 15-én csapott le a drogbandára a VII. kerületben, köztük egy nigériai és egy magyar gyanúsítottra. Egy közeli lakásban további két nigériai állampolgárt fogtak el. Utóbbiak a kábítószert megpróbálták lehúzni a vécén, ám az egyenruhások gyorsabbak voltak. Két további, menekülni próbáló gyanúsítottra is lecsaptak a nyomozók.


A dílerektől összesen mintegy 380 gramm kokaint, 2 kilogramm marihuánát, csaknem kétmillió forint készpénzt, valamint a kokain tömbösítéséhez használt prést foglaltak le. A kábítószerek feketepiaci értéke meghaladja a 14 millió forintot - tájékoztattak a rendőrség honlapján.


A rendőrség jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával vette őrizetbe a négy nigériai, a magyar és a még tisztázandó személyazonosságú külföldi férfit, akiknek letartóztatását a bíróság szeptember 18-án elrendelte. A kábítószerelosztóként használt szórakozóhelyet az önkormányzat bezáratta.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések