A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élőben, puskával lőtte fejbe magát egy iraki veterán

Ronnie Mcnutt élő egyenesben közvetítette, ahogy végső elkeseredésében egy puskával fejbe lövi magát. 

Az iraki háborús veterán augusztus 31-én, Mississippiben található otthonában leült a számítógépe elé, bekapcsolta webkameráját, és megkezdte élő közvetítését. A videó úgy indul, mint egy átlagos “live stream”, ám a férfi hamarosan előveszi puskáját, és fejbe lövi magát.

A felvétel számos videómegosztó portálra is felkerült, köztük a kínai TikTokra, melyet főként kiskorú gyermekek néznek. Mivel a videón korhatár sem volt, ezért ajánlottként rengeteg felhasználónak megjelent a lejátszási listáján, így számos gyermek akarata ellenére, véletlenül is megtekinthette a sokkoló felvételt. A Twitteren egy felhasználó felhívást intézett az “internet népe felé”, hogy ha egy szemüveges, szakállas telefonáló férfit látnak, ne kattintsanak arra a képre, mert megrázó felvételnek lesznek tanúi.



A 33 éves férfiról mindössze annyit tudni, hogy egy autógyárban dolgozott, ám feltehetőleg a koronavírus miatt elvesztette az állását, ráadásul barátnője is szakított vele. Hogy ez összefüggésben áll-e öngyilkosságával, arra csak találgatni lehet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések