A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy ittas vezetés és két ütközés történt Békésben

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békésen, segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény gyanúsítottjának előállítása Békéscsabán és ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés Kevermesen – olvasható a police.hu által kiadott közleményben.

Békésen a Széchenyi téren, csütörtökön 14 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei ugyanezen a napon előállítottak egy békéscsabai férfit. A 61 éves férfi a gyanú szerint 2020. szeptember 2-án Békéscsabán, a Dózsa György úton elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 19 óra 15 perc körül Kevermesen, a Széchenyi utcában. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök a férfit előállították, majd miután még két mérés megerősítette az igazoltatáskor végzett légalkohol mérés eredményét, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – olvasható a police.hu-n.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések