A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egész sorozat lopást vallott be egy elkapott tiszaburai tolvaj


A terheltet egy lopás miatt állították elő a rendőrök, de a kihallgatásakor még bevallott négy másikat – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.


A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást, mert ismeretlen személy bement egy tiszaburai lakóház udvarára, és a szőlőlugasról eltulajdonította a beérett szőlőt 2020. szeptember 10-én a délutáni órákban. A bejelentést követően a karcagi egyenruhások ellenőrizték a lakóépület biztonsági kamerafelvételeit és megállapították, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője egy tiszaburai lakos. A rendőrök elfogták és az Abádszalóki Rendőrőrsre előállították a 22 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A terhelt további négy, Tiszaburán elkövetett vagyon elleni bűncselekmény elkövetését is beismerte.


A gyanúsított elmondta, hogy a kertes családi házakból háztartási felszereléseket, ruhaneműket, kerékpárt, zöldségféléket, szerszámokat, aknafedelet lopott el. A rendőrök a büntetőeljárás vizsgálati szakaszában megállapították, hogy a gyanúsított által elkövetett jogsértéseket a sértettek nem is észlelték, abban feljelentést nem tettek. A Karcagi Rendőrkapitányság öt rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések