A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dél-Afrikában megerőszakoltak és felgyújtottak egy leszbikus párt

Több évnyi jogi csatározás után mondott ítéletet a dél-afrikai bíróság négy ember felett, akiket egy leszbikus házaspár, Joey van Niekerk és Anisha van Niekerk brutális meggyilkolásával vádoltak.

A 32 és 30 éves pár eltűnését 2017 decemberében jelentették be, miután december tizedikén Joey édesapjának temetésére indultak, de soha nem értek oda. A holttestek maradványára hat nappal később találtak rá és az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy mindkét nőt megerőszakolták, meggyilkolták, majd testüket savval lelocsolva felgyújtották.

A bíróság négy, 21 és 39 év közötti embert ítélt életfogytiglani börtönbüntetésre. A gyilkosságot kitervelő, ötödik elkövető az előzetes letartóztatás során öngyilkos lett a börtönben. Joey testvére az ítélethirdetést követően a sajtónak elmondta, hogy családjaik élete pokol volt az elmúlt három évben.

“Örülök, hogy az elkövetők megfizetnek azért, amit tettek.”


A kegyetlen gyilkosság indítéka az volt, hogy az elkövetők egy telket béreltek a pártól, amelyet nem akartak és nem tudtak tovább fizetni. Így elhitették Anisháékkal, hogy meg akarják venni a birtokot. Hamis szerződést írtak és magukhoz csalták őket. A gyilkosságra a szerződés aláírását követően került sor.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések