A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betontömböt tett a sínre, egy intercity vonat elé egy fiatal férfi


Egy 27 éves férfi betontömböt tett a sínpályára, egy intercity vonat elé, amiért közlekedés biztonsága elleni bűntettben mondta ki bűnösnek a Debreceni Járásbíróság a mai tárgyaláson. Pénzbüntetést kapott. 


A férfi egy gyerekkel 2018. július 20-án 18 óra 45 perc körül Debrecenben, a Kassai út mellett található 100-as számú nyílt vasúti pályatest mellett sétált.


Eközben már a város felé haladt Nyíregyháza felől egy intercity vonat,

AMELYEN A MOZDONYVEZETŐN ÉS A VONATKÍSÉRŐN KÍVÜL MÉG 120 UTAS UTAZOTT.

A férfi

EGY 40X40 CENTIMÉTERES BETONTÖMBÖT HELYEZETT ARRA A SÍNRE,

amin a vonatot várták az állomáson. A mozdonyvezető időben észrevette az akadályt és amilyen gyorsan csak tudott, lefékezett. Bár sikerült a 100 km/h-val közlekedő vonat sebességét 76 km/h-ra csökkentenie, az ütközést nem tudta elkerülni. A mozdony kiütötte a sínről betontömböt.

A BALESETBEN CSAK A MOZDONY SÉRÜLT MEG, EMBER NEM.


A bíró kimondta, hogy a férfi bűnös, mert magatartásával a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztette, majd hozzátette, hogy a gyereknek nem volt köze a bűncselekményhez. 


A FÉRFINAK 392 EZER FORINTOT KELL BÜNTETÉSKÉNT FIZETNIE, EMELLETT KÖTELEZTÉK A KÖZEL 78 EZER FORINT BŰNÜGYI KÖLTSÉG MEGFIZETÉSÉRE IS.


A bíróság döntése nem jogerős. Az ügyész három nap gondolkodási időt kért, a vádlott az ítéletet tudomásul vette.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések