A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A részegen balesetező testvérét akarta menteni egy érdi férfi

Egy 32 éves férfi el akarta kerülni, hogy bajba kerüljön húga, aki részegen neki hajtott egy táblának Sajószögeden. Átült a nő helyére, és részegen, jogosítvány nélkül arrébb akart állni az autóval, de a rendőrök útközben igazoltatták.

A férfi október 12-én egy családi rendezvényen volt Sajószögeden, amikor a húga sírva felhívta és segítséget kért tőle.

A NŐ ELMONDTA, HOGY RÉSZEGEN VEZETETT A KÖZSÉGEN BELÜL ÉS KIDÖNTÖTT EGY JELZŐTÁBLÁT AZ EGYIK UTCÁBAN.

A férfi egyből a segítségére sietett, majd a helyszínen eldöntötte, hogy elviszi onnan az autót, egy másik utcában elrejti, így a testvére megússza az eljárást.

A FÉRFI ÚGY INDULT EL AZ AUTÓVAL, HOGY ELŐTTE IVOTT, ÉS NEM VOLT JOGOSÍTVÁNYA. NEM SOKKAL KÉSŐBB A RENDŐRÖK MEGÁLLÍTOTTÁK HOGY IGAZOLTASSÁK, ÉS MIUTÁN KIDERÜLT HOGY RÉSZEG ELŐÁLLÍTOTTÁK.

A büntetett előéletű férfi körözés alatt áll, ezért az eljárás során a bátyja nevét is adatait adta meg a rendőröknek. Emiatt a testvére ellen indítottak eljárást, aki az érintett időszakban igazoltan külföldön volt.

A férfi húga ellen külön büntetőeljárás indult.

Az előkészítő ülésen a férfi beismerő vallomást tett és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról. A bíróság hamis vád, közokirat-hamisítás, bűnpártolás, valamint ittas vezetés miatt 2 év börtönre ítélte, valamint 1 évre eltiltotta a vezetéstől. Az ítélet jogerős - írja az ügyészség.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések