A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A “markáns baloldali” politika érdekében Gyurcsánnyal találkozott Mesterházy Attila

A Republikon Intézet legutóbbi kutatása szerint Mesterházy Attila a legismertebb és – Kunhalmi Ágnessel holtversenyben – a legtámogatottabb szocialista politikus a választók körében. Ismertsége 72 százalékos, szemben a jelenlegi MSZP-elnök, Tóth Bertalan 37 százalékos ismertségével.

A felméréssel kapcsolatban Mesterházy Attila arról beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy úgy látja: a válastzóknak van igénye egy markáns baloldali politikára, amiben az MSZP-nek komoly hagyományai vannak.

Mesterházy Attila azt is elmondta a beszélgetés során, hogy a közelmúltban találkozott Gyurcsány Ferenccel, aki szerinte nem dominálni akar az ellenzéki térfélen, hanem mellérendelt szerepet akar játszani és együttműködésre törekszik az ellenzéki pártokkal.

Úgy látja: megvan a tudás és megvannak az emberek ahhoz, hogy növeljék az MSZP támogatottságát, egyben megerősítette azt a korábbi álláspontját, amely szerint Kunhalmi Ágnest szeretné maga mellé társelnöknek. Úgy látja: a választók körében komoly támogatottsága van mindkettejüknek, ez egy „nagyon komoly páros lenne” az MSZP élén.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések