Hirdessen itt

Újbudai tragédia: a babakocsira is rázuhant a mélybe ugró férfi, csoda, hogy a féléves gyerek túlélte – Újabb felkavaró részletek

A Hadak útján lévő egyik 14 emeletes társasház legfelső emeletéről ugrott a mélybe egy férfi, épp egy kétgyermekes édesanyára: mindketten meghaltak. 

Az asszony férje pár lépéssel a családja mögött jött ki a házból, a szeme láttára halt meg a felesége. A babakocsiban fekvő, féléves kicsi és hároméves testvére szerencsére megúszta a tragédiát. Ez azért is csoda, mert a gyerekkocsi gyakorlatilag ripityára tört. A borzalmas tragédiában a magát a mélybe vető János és a vétlen Erzsébet is életét veszítette.

A férfi klímát ment szerelni a magas épület egyik lakásába. Ide sosem érkezett meg, a lépcsőház apró erkélyéről a mélybe vetette magát.

– Éppen az autómmal parkoltam, amikor egy hatalmas puffanást hallottam. Odanéztem és azt láttam, hogy egy férfi próbál egy alakot lerángatni egy mozdulatlan asszonyról. Közben egy három év körüli kisgyerek kétségbeesetten zokogott és azt ismételgette: „apa, segíts, apa, apa!”. Szerencsétlen ember, miközben küzdött a felesége életéért, próbálta a kislányát is megnyugtatni. A mentők nagyon hamar kiértek, de nem volt segítség. Addigra az apuka teljesen összeomlott lelkileg, látszott, hogy gyakorlatilag nem tudja, mi történik körülötte. Soha ilyen szívszaggató jelenetet nem láttam életemben...

A társasházban mindenki nagyon szerette a fiatal házaspárt, az anyuka mindenkivel kedves volt.

–Jó volt rájuk nézni, látszott, hogy nagyon szeretik egymást mind a négyen. Igazi mintacsalád voltak – törölgette a szemét egy szomszéd.


A halálában gyilkossá váló szerelőről egy barátja árulta el a Blikknek, hogy szerelmi bánatban szenvedett.

– Jani a világ legrendesebb és legtürelmesebb sráca volt, egy szerelem azonban teljesen kiforgatta önmagából. Egy kolléganőjébe esett bele, de az utóbbi időben nagyon sokat civakodtak. Végleg azonban egyik sem tudta elengedni a másikat. A végzetes döntés előtt kaphatott egy telefont... Pontosan tudom és megértem, hogy most mindenki nagyon haragszik rá, hogy akaratán kívül megölt egy édesanyát. Kérem őket, gondolkodjanak el: szerencsétlen nem tudta kiszámolni, hogy hova csapódik be a teste, tudatosan soha nem ártott volna senkinek – sírta el magát a gyászoló barát.

Az édesanyjukat egy szemvillanás alatt elvesztő kicsik nagypapája tegnap a Facebookon szívszaggató sorokkal búcsúzott Erzsébettől, a szöveghez egy képet is csatolt, ahol a fiatal pár egymást öleli: „Ezt a boldogságot tépte szét a felelőtlen öngyilkos, aki a 14.-ről vetette le magát pénteken fél 6 után Újbudán. Kész csoda a drámában, hogy a 6 hónapos unokám egy karcolással megúszta, pedig a babakocsi ezer darabra tört. Ne hívjatok, a beszéd még nem megy” – szólnak a szívszaggató sorok.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések