Hirdessen itt

Szerszámnyéllel vertek meg a vendégmunkások egy férfit egy kecskeméti tanyán

Vádat emeltek négy román állampolgárságú férfi ellen, akik egy kecskeméti tanya előtt különböző szerszámokkal vertek meg egy ballószögi férfit. Az áldozat életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A négy magyar származású férfi Magyarországon alkalmi munkásként dolgozott. 2018 februárjában egy kecskeméti tanyát béreltek több társukkal együtt, ahonnan reggelente egy kisbusszal indultak dolgozni.

Az ügy sértettje, a ballószögi férfi a feleségével és az egyik barátjával együtt autóval tartottak haza egy családi rendezvényről. Az asszony vezette a kocsit, mert férje és barátja részegek voltak. Út közben rosszul lett a barát, aki miatt lehúzódtak az útról a négy férfi által bérelt tanya előtt - áll az ügyészség közleményében.

Erre felfigyelt a négy férfi is, akik azt hitték, hogy a férfi és barátja a kisbuszt akarják ellopni. Kérdőre vonták a ballószögi férfit, aztán vitatkozni kezdtek. A négy vádlott végül szerszámnyeleket vett magához, majd a vita hevében rátámadtak a sértettre. Kétszer mellkason és lábon ütötték, rugdosták, többször megszúrták.

A feleség kétségbeesett kiáltozására végül a vendégmunkások abbahagyták a bántalmazást. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, két bordáját is eltörték.

A szabadlábon védekező vádlottakat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja és felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta velük szemben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések