A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Házi készítésű buzogánnyal indult munkába verekedni egy Pest megyei testvérpár

Az árokban hagyták félholtra vert áldozatukat a Pest megyei testvérek, akik súlyzórúdból barkácsolt buzogánnyal támadták meg haragosukat.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy túlélte a támadást az a férfi, akit egy testvérpár vert meg brutálisan Pest megyében még 2018. szeptemberében. A fiatalabbik fivér azután kérte a vele és a sértettel is egy munkahelyen dolgozó bátyja segítségét, hogy szóváltásba került az egyik munkatársával.

Az idősebb férfi egy egykaros súlyzórudat alakított át egyfajta buzogányszerű ütőeszközzé, egyik végére három körmösanyát csavarva. Ezzel indultak munkába egy reggel, nem titkoltan azzal a céllal, hogy megverik haragosukat. Épp ezért meg is várták őt lakhelyétől nem messze, majd rövid szóváltást követően a bátty trágár szavak kíséretében haragosa arcára vert először az öklével, majd a házi készítésű eszközzel.

Feje mellett testére és lábára is lecsapott, bár öccse először bátorította őt, látva az egyre brutálisabb sebeket, végül arra kérte, hagyja abba cselekedetét. Végül a férfi akkor kegyelmezett meg áldozatának, amikor az már mozdulatlanul feküdt a földön, segítségért könyörögve, majd egy út menti árokban hagyták. Karja és felsőteste könnyebben, arcán és fején súlyosan sérült a férfi, akinek több csontja is eltört.

A Pest Megyei Főügyészség az ügyben az idősebb testvér ellen emberölés bűntettének kísérlete, míg a fiatalabbal szemben bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések