A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rossz hír jött: Nincs jól Pécsi Ildikó, nem lehet ott férje búcsúztatóján

Nagyon sajnálja, de ez még nem megy.

Ugyan Pécsi Ildikó kijött a kórházból, de nincs jól – tájékoztatta a Kiskegyedet L. Péterfi Csaba, a család jó barátja, aki folyamatosan vigyáz a színésznőre. Már csak két nap van hátra imádott férje, Szűcs Lajos temetéséig, amin mindenképp részt szeretne venni.

A kórházban beállították a vérnyomását, vércukorszintjét és erősítő vitaminkúrát is kapott, de nincs olyan állapotban, hogy férje mindegyik búcsúztatásán részt vegyen. Holnap, azaz augusztus 5-én, szerdán pedig 14:00-tól búcsúzhatnak Szűcs Lajostól a Groupama Arénában, a II. emeleti VIP-teremben. A művésznő nagyon sajnálja, de a Fradi búcsúztatásán nem tud ott lenni. A zártkörű temetésre még pihenni kell, otthonában van folyamatos felügyelet alatt.

A kiváló játékos későbbi temetése nem lesz nyilvános, így a közvélemény egy-egy szál virággal itt róhatja le kegyeletét a legenda emléke előtt a Groupama Arénába.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések