Hirdessen itt

Nagyon csúnyán porrá zúzta magát az Index: Nem csak független nem volt, hanem simán magyargyűlölő volt

Felhévízy Félix – lévén, hogy szabadságon van – nem akart állást foglalni az Index-témában, de megpillantott egy interneten keringő képernyőfotót, amely mégis arra az elhatározásra juttatta, hogy a horgászbotja mellől ismét a klaviatúra mögé üljön.

A meglehetősen beszédes képen a Fidesz–KDNP győzelmével végződött parlamenti választást követő indexes reakció látható az esemény másnapjáról,- szúrta ki a Magyar Nemzet.

A függetlenséget mint bástyát maguk köré tudatosan felépítő és ezt rendszeresen, hangosan kommunikáló portál az alábbi címet adta a választást értékelő cikkének:

Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?

Van ám tovább is, a szerző még messzebbre ment függetlenségének és objektivitásának a bizonyításában:

„Úristen, milyen emberekkel élünk egy országban?”


Ez azért nem piskóta!

Tüntetnek, hangoskodnak, Brüsszelig szaladva összehordanak mindent a sajtószabadság és a független média fontosságáról, és természetesen kígyót, békát kiabálnak a kormányra, hogy az tönkre akarja őket tenni. Közben pedig szemrebbenés nélkül leírják az idézett mondatokat.

És még van bőr a képükön! – háborodott fel a hírlapíró, majd pikírten folytatta – Ebben az országban az ő értékelésük szerint csupán propagandista jobboldali újságírók vannak, és velük szemben kizárólag független, objektív tollforgatók őrzik a sajtószabadság kialvó lángját.

Nos, hála istennek, az internet nem felejt és a most megmutatott kép immár végérvényesen megsemmisíti az Index hazug, álnok függetlenségmítoszát.

Miután legépelte ezeket a sorokat, Felhévízy megkönnyebbülten csukta be a laptopját, feltette a szalmakalapját és elégedetten visszasietett a horgászbotja mellé.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések