A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy lábon akart élni, ezért papucsot és mobilt is lopott egy férfi a mezőtúri strandról

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ismeretlen személy ellopta egy helyi lakos őrizetlenül hagyott táskáját – melyben többek között a sértett mobiltelefonja, napszemüvege és papucsa volt – a mezőtúri strandfürdő úszómedencéje melletti nyitott pavilonból 2020. augusztus 6-án 17 óra 15 perc körül.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a strandfürdő bejáratánál elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, aki azt a papucsot viselte, amit percekkel korábban ellopott a sértettől. A rendőrök az 54 éves férfit előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók megtalálták az eltulajdonított értékeket, amiket a tulajdonos részére visszaadtak.

A jogsértő beismerő vallomást tett és kihallgatásakor elmondta, hogy a mobiltelefonból nem sikerült kiszednie a SIM-kártyát, ezért azt mérgében összetörte és eldobta. A gyanúsított éppen visszament a strandfürdő bejárata előtt letámasztott biciklijéért, amikor a rendőrök őt a lábára nem illő, nagyméretű papucsban elfogták.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás és rongálás vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések