A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Marokkói migráns maszturbált egy 5 éves kisfiú előtt

Olaszországban egyre durvább a helyzet.

Az incidensről az Il Giornale című olasz lap számolt be, amely már a cikk legelején lehangolóan ír az országban tapasztalható állapotokról. Mint fogalmaztak: Olaszországban a regionális vonatok lettek az új színterei a társadalmi és kulturális romlásnak,- írja a 888.hu.

Az újság szerint tegnap az észak-olaszországi Ferrara és Ravenna között járó regionális vonaton történt döbbenetes eset. Egy 33 éves marokkói bevándorló, aki állítólag Ravennában él maszturbálni kezdett egy 5 éves kisfiú szeme láttára. A rendőrséget az utasok értesítették, a a vonat pedig a legközelebbi állomáson meg is állt. A hatóságok itt vették őrizetbe a marokkói férfit.

Az Il Giornale szerint a vonatok a bűnözés melegágyai lettek Olaszországban. Néhány hete a laziói régióban erőszakolt meg egy külföldi férfi egy nőt, de a lopások száma is megnőtt. A lap szerint az elkövetők sok esetben csoportosan portyáznak a vonatokon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések