A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirúgták a munkahelyéről, erre másnap megnyerte a lottót

Általában nem sok öröm van abban, ha kirúgják az embert. Egy brit férfinek azonban már másnap kiderült: ha úgy tartja kedve, soha többé nem kell munka után néznie.

A 61 éves David Adams múlt hét pénteken vesztette el faesztergályos állását, így méltán búslakodott. Másnap azonban már az első osztályú repülőjegyeket nézegette Kanadába, ugyanis az angliai Chipping Norton városában élő férfi egy nappal kirúgása után egymillió fontot, azaz nagyjából 380 millió forintot nyert a brit nemzeti lottón.

A szerencse már igencsak ráfért Adamsre és feleségére, a nőt ugyanis tavaly szklerózis multiplexszel diagnosztizálták, és emiatt abba kellett hagynia a munkát, aztán idén áprilisban szívrohamban meghalt testvére, majd májusban a férfi testvére halt bele a koronavírusba.

"A legvadabb álmaiban sem gondoltam volna, hogy a következő dolog, amit szembejön velünk, az egymillió font lesz" - mondta el Adam a brit sajtónak a történtekről.

A házaspár most azt tervezi, hogy a Kanadába utaznak, első osztályon, hogy családtagokat és barátokat látogassanak meg.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések