A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapest rendőrfőkapitánya jutalmat adott annak a pest megyei nyomozónak és egy civil állampolgárnak, akik elfogtak egy rablót

A feltételezett elkövető, egy 26 éves fiatal nő egy 83 éves asszonyt rabolt ki Pesterzsébeten.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozója, Boros Benő r. őrnagy és egy civil férfi Höckst Ferenc segítségével fogtak el a pesterzsébeti rendőrök egy nőt 2020. július 30-án a XX. kerületi Vízisport utcában, aki a gyanú szerint egy 83 éves asszonyt fellökött, és lerántotta válláról a táskáját.

A rablást látva Höckst Ferenc az elkövető után szaladt, és megállította a nőt, aki azonban menekülni akart; kettejük dulakodását vette észre a szabadidejét töltő őrnagy, aki szétválasztotta a feleket.


Miután tisztázta a történteket, a sérült 83 éves sértetthez mentőt hívott, majd értesítette a pesterzsébeti rendőröket, akik a rablás elkövetésével gyanúsítható nőt elfogták.

Dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya 2020. augusztus 5-én elismerésben és jutalomban részesítette Boros Benő r. őrnagyot és Höckst Ferencet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések