A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hűtőben talált holttest: Megmentője gyilkolta meg Henriettát

Csodás túlélés után megmentője gyilkolta meg azt a magyar nőt, akinek a testét egy londoni mélyhűtőben találták meg. Sz. Henriett ugyanis egy bántalmazó kapcsolat után lábadozott, ahonnan egyenesen gyilkosa karjaiba menekült.

Hosszú évek hányattatása után azt hitte, végre megtalálta a boldogságot és révbe ért az a kétgyerekes családanya, akinek a holttestét tavaly májusban találták meg egy londoni hűtőszekrény mélyén. Az asszony korábban ugyanis egy súlyosan bántalmazó kapcsolatban élt, akkori párja az egyik őrjöngését követően pedig ledobta egy ház ötödik emeleti erkélyéről – írta a Daily Mail.

Henriett azonban csodával határos módon túlélte a zuhanást, és kórházba szállították, itt ismerkedett meg végzetével, későbbi gyilkosával, Zahid Younissal. A férfit ekkor szintén a Londoni Királyi Kórházban ápolták, és Heni első látásra beleszeretett. Szerelmük a közös lábadozás során egyre mélyült, Henriett feltétel nélkül megbízott a kegyetlen párja után az életébe csöppent, gyengédnek és kedvesnek hitt férfiban. Nem is tévedhetett volna nagyobbat, ugyanis vélt megmentőjéről kiderült, hogy még brutálisabb, mint előző élettársa: ütötte, verte és terrorizálta az asszonyt, végül pedig olyan súlyosan bántalmazta, hogy Heni belehalt a sérüléseibe.

A kegyetlen férfi nem sokat habozott: mélyhűtőt vásárolt, ahova egyszerűen betette Heni testét, nem sokkal később pedig egy másik szerelmét, a szintén többgyermekes édesanya, M. J. Mustafa holttestét is mellé rejtette. A mélyhűtőt még el is dugta, és csak akkor bukott le, amikor több áramkimaradás is volt a házban, a frizsider pedig gyomorforgató szagokat árasztott. Ekkor hívták ki rá a zsarukat:

– Ez az én házam, az én problémám, senki másnak semmi köze hozzá – mondta a rendőröknek. Henriett barátai féltették a nőt.

– Több kapcsolata volt, amiből úgy kellett kimenekíteni, amikor elkezdett áradozni az új szerelméről, már nagyon féltünk, hogy ismét valami szörnyeteg karjaiba szalad. Azt azonban sosem gondoltuk volna, hogy éppen egy csodás túlélés után rohan bele a gyilkosa karjaiba – mondták szomorúan a barátok.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések