A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hende Csaba és Nacsa Lőrinc is találkozott Hollikkal, házi karanténba vonultak

A volt honvédelmi miniszternek és a KDNP frakciószóvivőjének is karanténba kellett vonulnia – mindketten találkoztak Hollik Istvánnal.

A Fidesz és a KDNP két országgyűlési képviselője is találkozott a hétvégén Hollik István kommunikációs igazgatóval, akinél koronavírus fertőzést mutatott ki a teszt – tudatta közleményében a Fidesz.

Eszerint Hende Csaba frakcióvezető-helyettes, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, valamint Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője házi karanténba került, mindkettejük tesztje negatív lett.

A vírus továbbra is jelen van az országban, ezért a kormánypártok arra kérnek mindenkit, hogy legyen elővigyázatos, ezzel segítve a védekezést – írják a kormánypárt közleményében.


Mint arról beszámoltunk, tegnap reggel tudatta a Miniszterelnökség, hogy egy múlt hét szombati szabadtéri magánrendezvény egy résztvevőjének koronavírus tesztje pozitív lett. Mivel a rendezvényen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes is jelen volt, ezért szerdától mindketten hatósági karanténban tartózkodnak – mindkettejük első tesztje negatív lett.

Később kiderült, hogy Varga Judit igazságügyminiszter is karaténba vonult, valamint Kovács Zoltán, Dömötör Csaba és Farkas Örs is találkozott a hétvégi kertipartin a Fidesz kommunikációs igazgatójával, Hollik Istvánnal, akinek a koronavírus-tesztje pozitív eredményt mutatott.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések