A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hat napig bírta a kötelező karantént egy férfi, majd megfenyegette családját és a rendőröket

Megszegte a kötelező karantént, emiatt vitázott a családjával és a rendőrökkel.

Hétfőn bíróság elé állítottak egy férfit Ráztočno községből, aki megszegte a karantént, majd vállalhatatlan módon viselkedett. A 23 éves férfit hétfőn állították bíróság elé, tettéért pedig 6 hónap börtönre ítélték.

Miután a férfi hazatért Franciaországból, összesen hat napig bírta elviselni a kötelező karantént, majd gondolt egyet és az egyik barátjával elment szórakozni. Ezt követően betörte egy családi ház ajtajának ablakát, majd elkezdte fenyegetni a testvérét és az édesanyját – írja a Ripost.

Nem sokkal a felfordulás után a kiérkező rendőröket is megfenyegette az ittas férfi. Egyiküknek azt mondta, elmegy utána, majd egy gépfegyverrel mészárolja le a családját, a gyerekét pedig megvárja az iskola előtt és megöli.

A rendőrök ekkor határozottabban léptek fel a férfival szemben, aki elkezdett köpködni a rendőrökre és a családtagjaira is, miközben azt kiáltozta, hogy fertőződjenek meg koronavírussal.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések