A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajléktalan férfi vágott orrba egy rendőrnőt Győrben - a legszigorúbb kényszerintézkedést indítványozták ellene

Egy 36 éves részeg férfi a győri vasútállomáson támadt rá egy rendőrnőre. A férfi most beismerte tettét, az ügyészség elrendelte a letartóztatását.

A rendőrök a győri vasútállomáson intézkedtek egy férfivel szemben, aki zavartan viselkedett, hangosan kiabált. A rendőrnő erősítést kért rádión, mikor a férfi megpróbált elmenekülni. Bár az erősítés ekkor még nem jött meg, a férfi ki akarta kerülni a főtörzsőrmestert, aki szólt neki, hogy álljon meg, azonban ezt nem tette meg. Így a rendőrnő megragadta a ruháját és megpróbálta feltartani a férfit, aki ököllel orron ütötte, majd elmenekült. Az elkövetőt a civileknek köszönhetően sikerült elfogni.

Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt rendelte el a férfi őrizetbe vételét. A kihallgatás során a büntetett előéletű férfi beismerte tettét, érdemi vallomást azonban nem tett. Mint kiderült, a férfi korábban is több büntetőeljárás hatálya alatt állt, így meg volt az esélye annak, hogy újra bűnt fog elkövetni, továbbá hajléktalan életvitelt folytat, ami miatt akár elérhetetlenné is válhat a büntetőeljárás alatt. Ez okból kifolyólag az ügyészség a legszigorúbb kényszerintézkedést indítványozta, így elrendelték a férfi letartóztatását - írta meg a 24.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések