A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fontos leckét tanult meg a mosógépben bujkáló ötéves kisfiú

Fontos leckét tanult meg az az ötéves kisfiú, aki az édesanyja elől a szárítós mosógépbe bújt.

Míg az anya a szennyest szedte össze, a kisfiú egy lavórral játszogatott, aztán – hogy, hogy nem – az az ötlete támadt, hogy megtréfálja az anyukáját, így elbújt a mosógéphez tartozó szárítógépben.


Csakhogy beszorult. Nem kicsit, nagyon. Testét a szűk keresztmetszetű, régi centrifugáéhoz hasonlító dob szorította, a lábai pedig alul beakadtak a gép alkatrészeibe. Az Aao nevű thaiföldi kisfiú sikoltására észvesztve rohant vissza a mosókonyhába 29 éves édesanyja, Wanwipa Chaikhaw. Azonnal hívták a tűzoltókat, akik a mosógépet az oldalára állították, hogy a kétségbeesetten síró fiúcskát ki tudják húzni.


Ám így sem sikerült, mert alul a lábai voltak beakadva, úgyhogy a tűzoltók szétszedték a gép másik oldalát, hogy hozzáférhessenek az alkatrészekbe szorult kis lábhoz. Végül sikerült kiszabadítani a gyermeket, igaz, ekkor még a szárító dobjával együtt. Azt ugyanis úgy kellett leflexelni a halálra rémült kicsiről.


Nakhon Ratchasima város önkéntes tűzoltói azt mondták, még sosem volt ennyire nehéz, ám mégis ennyire cuki esetük.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések