A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felfüggesztettet kértek a kerékpáros budapesti nőre, akinek a rendőrös videója bejárta a netet

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt vádat emelt egy biciklis nő ellen.

Május 16-án egy kerékpárral közlekedő budapesti nő a közlekedési lámpa tilos jelzése ellenére áthaladt egy útkereszteződésen, majd a szabálysértés miatt indult rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát. A nő nem volt hajlandó magát igazolni, az újabb rendőri felszólításra pedig valótlan személyi adatokat közölt.

Az engedély nélküli távozás megakadályozása érdekében az egyik rendőr a bicikli kormányánál fogva visszatartotta a nőt, aki ekkor meg akarta ütni a rendőrt. Az intézkedésnek és az előállításnak folyamatosan ellenálló nő a megbilincselését követően combon rúgta a rendőrt.


A hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetésével meggyanúsított elkövető részben elismerte a bűncselekményt, amely egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság tárgyalás lefolytatása nélkül a nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések