A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erzsébet királynő is megszólalt a pusztító bejrúti robbanással kapcsolatban - ezt üzente

A brit királyi család a közösségi médiában fejezte ki együttérzését a bejrúti tragédiával kapcsolatban.

"Fülöp herceg és én mély szomorúsággal vettük hírét a bejrúti kikötőben történt robbanásnak. Részvétünket fejezzük ki az elhunytak, a sebesültek családjainak és hozzátartozóinak, illetve imádkozunk mindazokért, akik otthonaikat, megélhetésüket veszítették el a katasztrófában" - olvasható a királyi család személyes hangvételű üzenete az Instagramon.

Erzsébet királynő ugyanis legutóbb akkor beszélt egyes szám első személyben, amikor unokája, Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő visszavonultak az aktív uralkodói tevékenységektől - írja a 24.hu.

A libanoni főváros, Bejrút kikötőjében található tűzijátékraktár kedden délután robban fel, óriási pusztítást okozva városszerte. A legutóbbi információk szerint a katasztrófában 100-an életüket veszítették, több mint négyezren megsebesültek, illetve rengeteg ember az épületek romjai alatt ragadt. Libanont több külföldi ország, így többek közt Magyarország is adományokkal támogatta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések