A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dundika újra otthagyta a családot

Elárulta, miért teszi meg újra és újra.

Hajnalka és Majka kapcsolata azért is működik ilyen jól, mert hagyják egymást élni - mesélte korábban az egykori playmate. Nem telepednek egymásra és nincs féltékenykedés köztük, ha a másik elmegy a baráti társaságával kicsit kikapcsolódni. Most a kétgyermekes édesanya hagyta itthon a fiúkat. Boldogan osztotta meg érzéseit közösségi oldalán.

„Nyaranta várjuk azt az egy hetet, amikor csak mi csajok elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni, férjeket, gyerekeket hátrahagyva a tengerparton vitatjuk meg az élet nagy dolgait. Idén kicsit korlátozott a helyszín választás, a napok száma, kicsit több a kihívás, így a téma is! Rájöttünk, hogy mindegy hol vagyunk, akár dugóban a kocsiban ülve, és az amúgy 2 órás utat, 6 óra alatt megtéve, ha együtt vagyunk, tökéletes a kikapcsolódás. Gyönyörű idő, gyönyörű Balaton, isteni kaják,és a legjobb társaság” - írta Instagram-oldalán.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nyaranta várjuk azt az egy hetet, amikor csak mi csajok elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni, férjeket, gyerekeket hátrahagyva a tengerparton vitatjuk meg az élet nagy dolgait. 😆 Idén kicsit korlátozott a helyszín választás, a napok száma, kicsit több a kihívás, így a téma is 😊 Rájöttünk, hogy mindegy hol vagyunk, /akár dugóban a kocsiban ülve, és az amúgy 2 órás utat, 6 óra alatt megtéve🤷‍♀️🤣😜/ ha együtt vagyunk, tökéletes a kikapcsolódás. Gyönyörű idő, gyönyörű Balaton, isteni kaják,és a legjobb társaság. Az utóbbiakat külön köszönöm @verapordany😘 #vendéglátásbanispáratlanvagy🥰 #balaton #hétvégénmégsütöttanap #kikapcsolódás #csajokkal #pinikapitány #vitorlázás
majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések