Hirdessen itt

Bejelentette a visszavonulását Iker Casillas, a Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi legendás kapusa

Iker Casillas a Twitteren jelentette be, hogy felhagy a profi futballal, mint írta, nem a cél számít, hanem az út, ami elvisz oda, és neki csodálatos utazásban volt része.

A legendás kapus visszavonulása kapcsán a Real Madrid is közleményt adott ki, mint írják, a klub történetének legjobb kapusa 9 évesen csatlakozott a klubhoz, amit 25 éven át képviselt.

A klub 118 éves történelmének egyik legjobb játékosa vonult vissza, aki 725 meccsen viselte a nagycsapat mezét, mindent megnyert, összesen 19 trófeát hódított el a csapattal, többet csapatkapitányként.

A spanyol válogatottal nyert világbajnokságot, két Európa-bajnokságot és U20-as világbajnokságot. Casillas 2015-ben a Porto játékosa lett. 2019-ben szívrohamot kapott, ami után két hónappal újra edzésbe állt, de meccsen ezután nem védett, a Porto szakmai stábjában kapott munkát.

Júliusban arról jelentek meg hírek, hogy a 39 éves Casillas visszatér Madridba és az elnök, Florentino Pérez tanácsadója lesz. Tavasszal bejelentette, hogy indul a spanyol szövetség elnöki posztjáért, de végül visszalépett a koronavírus okozta nehézségek miatt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések